Merkedag

Det er snø i Bergen! Den har lagt i mer enn 1 dag 🙂 Så i dag var vi på skitur med småtrollene. De har hatt ski i mange år, men de ble ikke født med ski på beina. Derfor har det helst gått i akebrett, men på tide de lærer å ha ski på beina også. Det var Suksess!

I dag var det første gang vi slapp alle tre hundene løs på tur. Har tatt noen bilder som ligger på Galleriet. Vi slapp Dana og Pinto løs fra bilen, mens Enya måtte gå litt i bånd. Vi ville se dette litt an først. Dana skulle jakte litt på henne. Fant ut at det beste var å slippe løs Enya også, siden hun hylte litt. Det gikk mye bedre. Og selvfølgelig vil hun være sammen med den firbeinte flokken sin. Enya er flink til å legge seg flat når de store kommer stormende. Hun får et par «tyn», men ikke mer enn hun klarer å takle.

I hjemmesituasjon går det fint med disse tre. Ole har fortsatt Enya med på jobben. Hun stortrives med det. Hun ligger i bur, men blir luftet noen ganger i løpet av dagen. Får hilse på flere folk, som blir helt fasinert av henne. I huset går alle sammen løs. Enya har stor respekt for Pinto. Det er Dana og Enya som leker sammen. Dana er vel den beste kompis hun kan ha. Enya prøver å dominere Dana noe, men siden Dana er så stødig og rolig, så går dette greit. Hun gir Enya en korreks om nødvendig.

2 kommentarer til “Merkedag

  1. marsolbe Innleggsforfatter

    Heisann, Vi prøver å følge med i data utviklingen:) Barnebarna er full i fres og har det bra 🙂 Når babyen skal sove, så sitter Ole på kjøkkenet med valpen og jeg sitter i stuen med de to andre. Og så bytter vi innimellom – den beste pausen for et forhold.. skaff deg noen hunder 🙂

Det er stengt for kommentarer.