Dana

Selvom fredag den 13.. så var det trening i hallen. Har trent mye på venstreholdter. Har så vidt startet en del skritt på fri v fot. Hun har hatt antydning til å gå foran. Dette har bedret seg mye. Også at hun holder kontakt selvom hun får belønningen. Startet trening av «dekk» og gå i fra, dette er noe som må trenes mye på, siden hun synes at alt som rører på seg er mega spennende. Hun har en kjapp neddekk.

Har ikke trent så mye gr C, men kommer til å ta noen økter fremover nå. Har ikke hatt lydighet i c’en tidligere og når jeg kom inn i hallen så ville figgen at jeg skulle sette henne i «sitt» før jeg sendte henne ??? Og jeg som stort sett ikke har lært henne kommandoen «sitt». Men det gikk ikke lange tiden før tøtta fikk dette inn i hodet. Hun er ivrig i gr C, har et godt bitt, kramholder med begge forbeina på puten når hun får den 🙂 Hun tygger litt når jeg skal holde henne under haken.

Er fornøyd med henne når jeg er på trening. Hun er i godt humør, men innimellom skal hun fortsatt ha det som skjer rundt seg med seg.