Enya

Å få valp vinterstid kan være litt vanskelig ang miljøtrening. Mange store skumle mørke skikkelser. Dette unngår vi så godt vi kan og utsetter henne istedet for slikt under gode lysforhold.

Nå snør vi helt ned her og Enya har fått være med på idrettsparken, hvor det er ski og ake aktiviteter. Masse folk med ski staver og folk i farta. Hun har vært inne på jobben til Ole, verksted med mye rart, gaffeltrucker etc. Hun har kjørt heis. Vært inne på dyrebutikken – der var det mye spennende. Hun smelter hjerter og mange vil hilse på henne.  Nye utfordringer tar hun fint. Når hun skulle inn i heisen, var hun målbevisst. Ikke noe fundering om at dette var skummelt.

Det går fortsatt bra mellom de tre hundene våre. Enya har fortsatt stor respekt for Pinto. Det er Dana og Enya som leker. Men vi skiller dem når det går litt over skaftet og babyen skal sove.

Vi har de faste ritualer; hun skal sitte før hun får maten, sitte ved døren før den åpnes og være rolig i bilburet før hun får gå ut. Dette er hun veldig flink til. Planen videre er at så snart snøen forsvinner, så begynner markspor treningen.