Enya

Enya

Og her er det fortsatt liv 🙂 Dana finner fram lekesakene og inviterer Enya til lek. De leker også «gjemsel»  i stuen, lille Enya stikker hodet sitt fram bak en stol og lurer på Dana som sniker seg att og fram på forsiden av stolen. Eller Dana som ligger rett ut på gulvet og venter på at lille sprettballen skal komme settende,, og det gjør hun jo. Leken mellom dem har blitt stillere (av og til da). Tidligere var det mer lyd i Enya, men Dana har vært taus som en østers, så Enya har ikke fått respons på bjeffingen. Hun er innom Pinto også og det er mye slikking i munnvikene. Hun er en plagsom mygg, men han får nå fred innimellom.

Miljø messig, så går det fint med Enya. Hun er sosial på mennesker og hunder. Noe bjeffing innimellom, men lett å få avledet. Hun er fortsatt med Ole på jobb og får luftet seg noen ganger for dagen. Hun er heldig og får reise med ferge hver dag. Her har hun fått vært ute på dekk og sjekket forholdene. Slike utfordringer tar hun på strak arm. Hun sjekker ut nye ting med mot i det lille brøstet. 

Hun spiser godt og hun har kjapt lært seg at under kjøkkenbordet er det lurt å ligge flat, der ligger hun sammen med de to andre og venter spent på digget som blir servert.

2 kommentarer til “Enya

Det er stengt for kommentarer.