Om vi trener ??

Trodde vi skulle få trent mer i ferien, men ferie??? Vi har løpt som noen tullinger på ting og tang med ungene på dagen og om kvelden har vi løpt som noen tullinger med hundene. Nå er vi helt utslitt !!

Vi var innom NM på Jevnaker. Var mange vi ville se på, men fikk dessverre ikke alt med oss. Iallefall kjekt å være der og mye flott å se på.

På turen ble det noe trening vi fikk lurt oss til innimellom:

På Jevnaker var det fantastiske skoger. Her fikk vi lagt et felt og kjørt alle hundene på. Vi var fornøyd med at hundene løp ut, plukket og faktisk kom tilbake til oss med gjenstandene 🙂

Dana, som bare må ha noe i kjeften, klarte også nesten å meie ned Marianne og Joakim bakfra med en sværa staur hun hadde funnet 🙂

På Lifjell fikk vi gått noen spor blandt sauebrek, bjelleklang og saueperler. Dana fikk prøvd seg på grus også, mye godbiter og dette gikk etter boken. 
Opp gitter trapper og over ferist gikk også ferden. Dana klarte også å tygge opp den ene helt nye flotte sandalen til Ole 🙁

Den ene dagen kjørte vi opp til en fjell kirke, tenkte at der er det vel fint gress. Midt i kampens hete med å få kontroll med villdyret Enya i sporet, så hadde Joakim klatret opp i klokketårnet og vi hørte bare at klokkene begynte å kime … I dag kan vi le av episoden og om det hjalp å få styr på Enya i sporet? Iallefall, i dag går hun spor som vi er meget fornøyd med 🙂

Etter lengre tur, så blir du møk lei løse sauer og andre villdyr. Godt å komme hjem til steder man kan slippe våre egne villdyr løs på.

Her hjemme har vi trent noe lydighet og spor. Gikk spor med Dana da plutselig en katt kom styrtende over sporet hennes og tilbake igjen. Dana var så opptatt med å ha trynet sitt ned i marken at hun ikke fikk akkurat det med seg, men du skulle sett reaksjonen når hun kom til ferten av katteskinnet… ikke anbefalt å ha slik belønning i sporet 🙂 iallefall, vi kom oss over kattefertstedet og fikk fortsatt sporet.

Vi må ha med noen ord om Pintogutten også. Han er selvfølgelig med og får jobbe både i lydighet, spor og felt. Han viser stor entusiasme og glede når han jobber.
Det er imidlertid harde bud å være hannhund. Pga prostata problemer, måtte han i dag under kniven 🙁  Operasjonen gikk veldig fint og tenker at han får det nok bedre om noen dager.

2 kommentarer til “Om vi trener ??

  1. Heidi og Vani

    Hei og takk for sist:) Det var kjempekoselig å treffe dere og spesielt Julie. Du må hilse henne så masse:)))
    Ser at dere ikke ligger på latsiden i ferien…hehehe, blir godt å komme hjem og starte på jobb igjen slik at dere får hvilt litt.
    Ikke lenge til kennelsamling nå……..vi gleder oss megamasse.

    Klem fra vårs

  2. marsolbe Innleggsforfatter

    Heisann 🙂 Kjempekoselig å treffe dere på norsk og på campingen! Skal hilse SÅ mye fra Julie også, hun stortrivdes! De er littegranne lei seg for at de ikke får være med på samlingen. Ole og jeg gleder oss! Ser du skal være med på runderingen. Kjempebra !!! Vi talast mellom grantrærene 🙂

Det er stengt for kommentarer.