Trener litt..

Det var ufattelig mye snø denne vinteren, så det har vært heller labert med trening av hund i skauen. I hallen har vi trent litt lydighet og gr. c en gang i uken.
Enya: Forbaska hvor god kontakt Ole har med henne i treningen 🙂 Det er flott å se på. Det har ikke vært spor trening i vinter, så når vi startet opp igjen så gikk vi noen hakk tilbake. Hun har det litt travelt innimellom. I rundering trenes det på flying og jobbing med løsbittet utenom.
Dana: Er det noe som flyr rundtomkring, så har hun veldig lyst til å være med på leken. Ikke alltid at det passer. Har trent en del med forstyrrelser i langtidsdekken, så der ligger hun ganske så stødig. Ting går fremover, men er nok ikke klar til en enerprøve enda. Hun viser iver i sporingen, men det er noe rusk der som må ryddes opp i. I rundering har hun blitt skikkelig flink med løsbitt meldingen. Ivrig til å løpe ut til figger og ivrig på blindslag. Gr. C, vi har startet «rundt skjul» trening. Det ble litt tygging på pute, så vi har tatt en pause fra gr. C.